Elazığ haberi! Eroin işçilerinin serencam durumunu İstanbul İl Afiyet Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu açıkladı

Beyaz Zehir işçilerinin son durumunu İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu açıkladı

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: “Gelişigüzel günümüz elan iyiye gidiyor, seçme makule çabayı harcıyoruz”

“İlk baştaki çokça şişman risklerden azalmış durumda riskimiz”

İSTANBUL – İstanbul İl Esenlik Müdürü Prof. Dr. Eksiksizlik Memişoğlu, tedavilerine İstanbul’üstelik bitmeme edilen beyaz zehir işçilerine ilişik, “Dinç ayrımsız otama süreci var, her soy çabayı harcıyoruz. İlk baştaki çokça iri risklerden azalmış durumda riskimiz, seçkin günümüz elan iyiye gidiyor. Beş Altı günce süreçler değil bunlar, proses az buçuk henüz bitmeme edecek, inşallah bütünü onma ile taburcu edilir” dedi.

Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana mevrut patlamada 41 iştirakçi hayatını kaybederken 6’sı tedavi amacıyla Keyif Bakanlığı’na ilgili cankurtaran uçaklarla İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’hangi getirilmişti. İstanbul İl Afiyet Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu İstanbul’da otama gören 6 maden işçisinin serencam durumuna ilişik İhlas Fen Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Eksiksizlik Memişoğlu, 6 maden işçisi için gereken tüm müdahalelerin yapıldığını rapor ederken otama sürecinin sürdüğünü tabir etti.

“Kederli hastaları el hastalardır, çokça gani müdahale edilmiş”

6 maden işçisinin Çam ve Sakura Site Hastanesi’hangi getirilmesine ilgili değerlendirmelerde bulunan İstanbul İl Afiyet Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu şöyle konuştu:

“Çam ve Sakura Kent Hastanesi’ne gelmesinin sebebi; hastanenin fiziki, kayırıcı gücü anlamında de çok yetkin olması, yanık vakaları değişik travmalar kadar değil, kederli vakaları sadece birkaç branşın değil hastanedeki bütün zir yapının ve adam gücünün gani olmasıyla yönetilebilecek hastalar. Sebep; çünkü umumi cerrahinin yanında plastik cerrah, bununla bu arada enfeksiyon uzmanları, ciğer hastalıkları, yoğun bakımcılar, uykuluk uzmanları hepsinin bu arada dört dörtlük olduğu alanlarda güdümlü hastalar. Üzüntülü hastaları baskı hastalardır, aynı trafik kazası kabilinden değildir, hep başka fonksiyonları bile bozar. Cildi sadece havari işlik kendisine düşünmemek lazım. Kap kayıplarında bütün vücudun metabolik dengesi, immün herkes dediğimiz; vücudu esirgeyici sistemlerin hepsinin yönetilmesi gereken bire bir titreyiş şekli. O nedenle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bunlarla ilişkin Türkiye’nin sunu bol madun yapıya, eş gücüne sahip hastanesi olmasından etraf hastalar buraya geldi ve gelmesi de çok mebzul oldu. Çünkü oradaki ilkin Mustafa hocamız girmek üzere dizge üzüntülü üzerine spesifik bilgileri olan, çok spesifik insanlar. Onlar mütemadi bu işlerle ilgili bakım veriyorlar, insanlarımızı iyileştirmeye çalışıyorlar. Çokça ongun müdahale edilmiş, ego ziyaretimde birlikte gördüm. Genel cerrah olarak de gördüğüm şu; zira bu vakalarda önceki 8-24-48 saatte eğer likit regülasyonunu bol yaparsanız o dengeyi tutturursunuz ki hastaların hepsinde hakeza mebzul benzeri ayarlama ergin ve bu bitmeme ediyor”

” Herhangi Bir günümüz elan iyiye gidiyor fakat süreç biraz elan bitmeme edecek”

6 beyaz zehir işçisinin tedavisindeki serencam duruma ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu şöyle konuştu:

“Bir hastanın düşünün kim pansumanı 2,5-3 saat sürüyor. Bunu baştan sona lüzumlu her an yapabilir yapıda benzeri hastaneden bahsediyoruz ve haddinden fazla kıpırdak aynı ekip gördüm, ruhlu benzeri tedavi süreci var. İnşallah kâffesi şifa ile taburcu edilir. Tabi dualarımız hepsinin iyileşmesi, ekip, sayrılarevi bizler rastgele makule çabayı harcıyoruz, inşallah sonucu dolgunca evet. Takip ediyoruz şu anda bu tıpkısı proses, birkaç günlük süreçler değil bunlar, beş altı haftalık süreçler, hastanın seyri kebir. Şu anda 6 hastamız var, bir tanesi filhakika inhalasyona kapalı etkilenmişti. Aynı tanesi bile şu anda teneffüs cihazından ayrıldı. Farklı hastalarımız da izleme ediliyor amma proses biraz henüz bitmeme edecek. Yeryüzü azından şöyle söyleyeyim; evvel baştaki haddinden fazla iri risklerden azalmış durumda riskimiz, her günümüz elan iyiye gidiyor, inşallah daha iyiye gider. Bütünü geldiği antlaşma doğrusu efdal riskliydi bu riskler her aktarılma azalmaya meyletmiş durumda proses ferah gidiyor amma bu ne kadar sonra netleşir bunlar peyderpey rapor edilebilecek şeyler. 4 hastamız halen daha vücutlarında balaban üzüntülü olanlarda alelhusus tedaviyle düzeltmeye çalışılan alanlarda bakım veriliyor. Sanıyorum çokça yakın zamanda henüz iyiye gidebileceğini anlatım edebiliriz” ifadelerini kullandı.

Share: