Saylav Taşdoğan vatandaşlarla iç içe

MHP Gaziantep Mebus Doç.Dr. Yüce Muhittin Taşdoğan, Türkiye Şişman Kavim Meclisi’nin (TBMM) üç maaş tatilini sahada esnaf ve vatandaşlarla çöz içe geçirdi.

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Hac vazifesini tamamlayarak soluğu Gaziantep’te düzlük MHP Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, temas sene olduğu kabilinden bu yılda intihap bölgesine gelerek bunaltıcı bire bir melodi ile yer çalışmalarını gerçekleştirdi.

Gaziantep’in kül ilçeleri karış karış dolaşan MHP Milletvekili Taşdoğan, İslahiye, Nurdağı, Araban, Yavuzeli, Nizip, Karkamış ve Oğuzeli kaymakamlık başkanları ve parti teşkilatlarının birlikte kaymakamlık, ilçe müdürlüğü, muhtelif hava ve kuruluşlar ile esnaf ziyaretlerini da unutmadı.

İlk müzakere Fehamet Bahçeli’ye

Hac görevini tamamladıktan bilahare Gaziantep’e dönen ve kutlama ziyaretlerini akseptans fail MHP Gaziantep Mebus Büyük Muhittin Taşdoğan, henüz sonradan Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Cesamet Bahçeli’yi müzakere etti. Bu ziyaretin arkası sıra MHP Genel Başkanı Mehabet Bahçeli’den aldığı talimatlar doğrultusunda ise meydan çalışmalarına çabucacık başladı.

Esnaf odalarında talepleri dinledi

Milletvekili Taşdoğan, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği özellikle olmak için birliğe merbut bir nice esnaf odasını müzakere ederek murat ve önerilere de kulak verdi. Esnafın sorunlarına ilgili kaynak başkanları ile yaptığı görüşmeler sonrasında, talep ve önerileri adına ifham etmek üzere yeni yasama yılında imdi çalışacaklarının sözünü veren Gaziantep Mebus Yüce Muhittin Taşdoğan, şimdiler dahi ise mecliste kolları erkenden sıvadı.

Cenaze ve düğünleri atlamadı

Çalışmaları ile kamu partililerinin ve hemşerilerinin takdirini toplayan MHP Mebus Taşdoğan, hemşerilerini hususi günleri olan düğünlerde ve cenazelerde üstelik serbest bırakmadı. Mebus Taşdoğan’ın bu hassasiyeti ise vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Sahada esnafı ve hemşerilerini dinlendi

Meclis tatilini fırsat bile bile meydan çalışmalarında sıkmadık el bırakmayan MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan, esnafın ve vatandaşların sorunlarının çözüme kavuşması adına çığır odaları, şehremaneti başkanları ve bakanlıklarla da anında bildirişim kurması dikkatlerden kaçmadı. Sahada vatandaşlardan andıran bandaj ve ilgi gören Taşdoğan, Topluluk İttifakı’nın çalışmalarını anlattı.

Nurdağı yolunun müjdesini verdi

Saha çalışmalarının yanında MHP Gaziantep İl Başkanlığı döneminden bu yana yakından takipçisi olduğu ve ölüm yolu adına mezkûr Gaziantep Nurdağı Yolu’nun yapılacağı ve esas atılacağının müjdesini bile vatandaşlarla paylaştı. Ana atma töreninde ise özveren çalışmalarından kıran Nurdağlı hemşerilerinin tebriklerini kabul etti.

Parti programlarını üstelik ihmal etmedi

MHP Gaziantep Milletvekili Şanlı Muhittin Taşdoğan, Gaziantep’teki çalışmalarının yanı MHP Genel Başkanı Kerem Bahçeli’nin talimatıyla planlı Yavaş Yavaş 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Tenvir Bitlis programı çerçevesinde tam ilçeleri karış karış gezerek Cumhur İttifakı’nı anlattı. Tıpkısı zamanda MHP eliyle 2023’e Makul “AdayBelli KararNet” teması ile Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum de düzenlenen kategorik çekicilik mitinglerine üstelik iştirak sağladı.

Yeni yasama dönemi amacıyla akıl yayımladı

3 aylık aranın ardından TBMM, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile divan tarihinde ilk defa 6. Yasama yılına önceden MHP Gaziantep Mebus Yüce Muhittin Taşdoğan bile hususi gündem ile toplanan genel kurula süzülmek üzere Ankara’nın yolunu tuttu. Saylav Taşdoğan, yıpranmamış yasama yılına ilgilendiren toplumsal medya hesaplarından yayımladığı mesajında ise, “Genel Başkanımız Sayın Ululuk Bahçeli’nin talimatıyla seçim bölgemiz Gaziantep ve partimizin görevlendirdiği bölgelerde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın sonrası, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Cumhuriyet Altını tarihinde bir geçmiş olan TBMM’nin 6.Teşri Yılı’na başlıyoruz. Alımlı Çalımlı olması dileğiyle” ifadelerini kullandı. – GAZİANTEP

Share: