TBMM Genel Müesses toplandı

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplandı.

DÜRÜST Parti Uşak Mebus İsmail Gün “Çeltek’ın Antagonist İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı”, DÜRÜST Öğür Balıkesir Saylav Mustafa Canbey “Balıkesir’de düzenlenen Konfedere Milletler Acun Oturma Günü”, İYİ Parti İstanbul Mebus Hayrettin Nuhoğlu ise “İstanbul’birlikte yaşanılan sorunlar” konularında ruzname dışı müracaat yaptı.

AK Tümen Balıkesir Saylav Canbey, Balıkesir’in doğası ve kültürüyle behişt ayrımsız köşe olduğunu belirterek, Konfedere Milel Dünya Yerleşme Günü’nün Balıkesir’de kutlandığını söyledi.

Önceki yıllarda dünyaca ünlü şehirlerin aile sahipliği yaptığı Mürekkep Uluslar Acun Yurt Günü için bu sene Balıkesir’in seçilmesinin nazik ayrımsız övünme olduğunu dile getiren Canbey, bir nice ülkeden ense düzem yöneticilerin katıldığı programın 110 ülkede 7 dilde etkili yayınlandığını kaydetti. Canbey, “Turizmden gastronomiye, sanayiden et ve benzen ürünlerine, zeytinyağına kadar cemaat olduğu umum zenginlikleri Türkiye ve dünyaya takdim etmek üzere seçme alanda gelişen Ayraç Kent Balıkesir vizyonuyla şehrimiz üzere yaptığımız çalışmaların meyvelerini verdiğini başlamak bizler amacıyla çalım donör.” dedi.

İYİ Öğür İstanbul Saylav Nuhoğlu ise İstanbul’un sığınmacılar ve kaçaklarla alay malay 18 milyon nüfusuyla yemeden içmeden Türkiye’nin değil Avrupa’nın bile en şişman şehri olduğunu anlatım etti.

İstanbul’da yaptıkları icraat sonucunda halkın yaşadığı mahiyet sorunları tayin ettiklerini anlatan Nuhoğlu, sorunların başında iktisat ve sığınmacılar konularının saha aldığını belirtti.

Share: