Bodrumspor Karı Uçan Top Takımı, Very Chic otel ile antant imzaladı

– Bodrumspor Eş Uçan Top Takımı, Very Chic otel ile kesim imzaladı

MUĞLA – Türkiye Uçan Top Federasyonu Kadınlar 2. Küme 7’nci Grup’ta mücadele fail Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Very Chic otel ile konaklama sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı ile Very Chic otel konaklama sponsorluğu anlaşması imzaladı. Very Chic otelde yapılan imza törenine, BODER Başkanı ve Very Chic otel umumi heyet başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrumspor Kadın Uçan Top Takımı ofis sorumlusu Mehmet Dağoğlu, Bodrum Belediyesi Bodrumspor avrat uçan top takımı Matbuat Koordinatörü Handan Yazıcıoğlu, Teknik Yönetmen Adnan Berzah, oyuncular ve idari ekip katıldı. Törende yapılan konuşmaların arkası sıra, 2022-2023 sezonu için konaklama sponsorluğu anlaşması imzalandı. İmza törenin ardından Dağoğlu, Dengiz’e Atatürk portreli ve Bodrumspor logolu plaket takdim etti. Merasim dolgun ışık çekiminin ardından sona erdi.

Mehmet Dağoğlu: “Bu itilaf bize tehlikeli kattı”

Yapılan anlaşmadan belde mutlu olduğunu tabir eden Bodrumspor Karı Voleybol takımı idarehane sorumlusu Mehmet Dağoğlu, “Bodrum Belediyesi Bodrumspor voleybol şubemiz geçen sene faaliyete girmişti. Çok sunturlu başarıyla 2’inci lige yükselmiştik. Domuzuna bir mızıka kurduk, hedeflerimiz büyük. Şampiyona amacıyla yola çıktık. BODER başkanımız Ömer Faruk Dengiz’in sponsorluğunda mecmu voleybolcu kızlarımızı hamaset ortamında dosdoğru ve güzelce benzeri yerde ağırlamış olacağız. Şubemize ilgili lojmanımızın olmamasından yağlık, otelci arkadaşımızın bize böyle destek vermesi bize alçak kattı” diye konuştu.

Ömer Faruk Dengiz: “Voleybol takımımızla manevi bağımız var”

Takıma her devir destek vereceğini tamlayan Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Benim voleybola olan sevgim bayağı yaşlardan geliyor. Bu sevgiyi bana Halil İbrahim Demirkıran aşıladı. Bodrum Belediyesi Bodrumspor voleybol takımının konaklama sıkıntılarını bana dile getirdiklerinde aklıma mevrut önce şey Halil İbrahim Demirkıran’dı. Ben onun anısına konaklama sponsoru olmaya değişmeyen verdim. Voleybol takımımızla ilişkin manevi bağımız var. Bodrum Belediyesi Bodrumspor voleybol takımımız amacıyla yapılacak lojman çalışmalarında ayrıca bindi olmaya hazırız. Oyuncularımız Bodrum üzere uğraş ediyor, inşallah mevsim sonu şampiyon olacaktır” dedi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor avrat voleybol takımı Matbuat Koordinatörü Şen Yazıcıoğlu ise, “Zaman çok hususi ve bahtiyar tıpkısı ahit. Bodrumspor kadın uçan top takımımız bu sene 2’inci ligde savaşım edecek. Bu mücadelede bize desteklerini esirgemeyen BODER başkanımız Ömer Faruk Dengiz’e çokça teşekkür ederiz. Very Chic otel 2022-2023 sezonunda takımımıza konaklama sponsoru olacak. Sezon böylece inşallah şampiyon olacağız ve kupayı Ömer beye bergüzar edeceğiz” diye niteleyerek belirtti.

Share: