Muhtarlar muvaffakiyet belgelerini aldı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki 93 mahalle muhtarına, muvaffakiyet belgesi ikram edildi.

Kahramanmaraş Valiliği’nin Elbistan’daki mahalle muhtarlarına görevlerinde göstermiş oldukları muvaffakiyet ve özverili çalışmalarından kıran verdiği başarı belgeleri arz edildi.

Elbistan Belediyesi Sosyal Tesisleri’ndeki aşındırmak ikramı öncesinde istimara fail Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, muhtarlığın çok yetişkin ve bayrı ayrımsız kurum olduğuna belen etti.

Muhtarlık kurumunun devletin ilk kapısı yerine görüldüğünü tamlayan Kaymakam Vural, “İlçemizdeki birlik muhtarlarımızla müzakere ortamında hizmet etme gayretindeyiz. Mahalleleri ile ilgili gelişigüzel makule sorun ve ihtiyaçlarında destek olmaya bitmeme edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Valiliği’nin hazırladığı başarı belgelerini kül muhtarlara vereceklerini rapor eden Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, “Muhtarlarımız devletin vatandaşa uzanan eli, gören gözü, işiten kulağı konumundadır. Muhtarlarımızı, bütün amme kurumlarımızın genişlik balaban paydaşlarından biri kendisine görüyoruz. Bu mehabetli görevi bugüne kadar başarıyla üstlendiniz. Bundan sonraki süreçte bile bildirme verimli ve adamakıllı şekilde namına getireceğinize yürekten inanıyoruz. Muhtarlarımıza özverili çalışmalarından yağlık çokça teşekkürname ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonraları muhtarlara başarı belgeleri Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural marifetiyle ikram edildi.

Başarı belgelerini kayran muhtarlar birlikte Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Ateşin ve Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural’a teşekkürname ettiler.

Programa Elbistan Uray Komutan Vekili Ulvi Çıpa, İlçe Inanma Müdürü Hakan Kırılmaz, İlçe Güllabi Komutanı Mümessil Yüzbaşı Recep Üncü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail Çitil, Elbistan Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç’de katıldı. – KAHRAMANMARAŞ

Share: