Depremzede ayrıntılar ilk kez 7D sinemayla tanıştı

Depremzede torunlar ilk defa 7D sinemayla tanıştı

VAN – Van’ın Başkale ilçesinde 2 yıl önceki meydana gelen depremde uymazlık gören dallar, ağırlandıkları İpekyolu ilçesinde ilk defa 7D beyaz perde teknolojisiyle tanıştı.

Başkale ilçesinde 2 sene geçmiş meydana mevrut depremde kötülük gören ve izzet desteğiyle gücük sürede yaraları sarılan ailelerin çocukları, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Komutan Vekili İhsan Emre Aydın’ın daveti üzerine ilçeye geldi. Depremzede dallar, İpekyolu Belediyesinin süresince birçok ilki barındıran İpek Park’taki aktivitelerden ücretsiz şekilde yararlandı. Buradaki etkinliklerden gönüllerince eğlenen füru, ilk kez tanıştıkları 7D sinema teknolojiyle coşkulu dakikalar geçirdi. 3D gözlük takarak ve etken koltuklara oturan ayrıntılar, 7D sinemada uyumlu vakit geçirdi.

Daha sonraları İpek Park’ta vadi düz damarı bozuk evi musahabe eden torunlar, balaban tıpkısı şaşkınlık yaşadı. Torunlar elan sonraları buz pistinde paten eğitimi aldı ve paten kaydı. Mini trenle bile yolculuk eden füru, unutulmaz bire bir dönem geçirdi.

Depremzede ayrıntılar, kendilerini ilçeye nida eden ve kendilerine unutulmaz tıpkı çevrim yaşatan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın’a teşekkür etti.

Share: