Komutan Yılmaz: “TOGG ayrımsız düzlük okumadır”

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Başkanı Kazım Yılmayan, “TOGG sadece bire bir otomobil değil, Türk milletinin hayalleridir. TOGG, dünyaya alın bir yer okumadır” dedi.

Türkiye’nin uyanıklık projeleri ortada saha düz Türkiye’nin domestik otomobili TOGG’un paradigma üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü’nde 29 Teşrinievvel Cumhuriyet Bayramı’nda Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılış töreni düzenlendi. Törene Kaynak ve Borsa Başkanları iştirak etti.

TOGG’un açım törenine katılan ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, Cumhuriyet Bayramı’nda Türk halkıyla buluşturulan domestik ve milli makine TOGG’un Türkiye üzere anlamının giderek arttığını ve artacağını rapor etti. 1961 yılında üretilen ilk domestik otomobil macerasını başlatan Bükülme otomobiline ehliyetli desteğin verilmediğini tabir fail Yılmayan, şunları kaydetti:

“Milletimizin 100 yılı çok tıpkı hayali gerçeğe kavuşuyor. Bu gururla şahitlik ediyoruz. TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu özellikle tevessül etmek amacıyla hareket dünyamıza ve bu yolda emeği güzeşte herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 1961’de sakat artan sahne zaman ilk TOGG’un banttan inmesiyle gerçeğe dönüştü. TOGG yalnızca bir araba değil, Türk milletinin hayalleridir. TOGG, dünyaya karşı bir düzlük okumadır.” – SAMSUN

Share: