FATİH ERBAKAN: MİLLETİN DERDİYLE DERTLENMEK YERİNE ALTIN GÜNÜNE DEVAM EDİYORLAR

YENİDEN Zenginlik Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan, “Aylardır bire bir cumhur reisi adayı çıkartmayı beceremeyen 6 modül benzemez daim tıpkısı araya geliyorlar. Daha Çok bunlar altın gününe döndü. Toplanıp fotoğraf çektirip, dağılıyorlar. Milletin derdiyle kaygılanmak yerine altın gününe devam ediyorlar” dedi.

Yeniden Zenginlik Partisi Umumi Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Rize’birlikte partisinin 2’nci macerasız devlet kongresine katıldı. İsmail Yiğit Firez Merkezinde gerçekleşen kongrede mütekellim Erbakan, senelerce milli görüşün önünü fasletmek için iki polar çıkarıldığını söyledi. Erbakan, “Dediler kim sağcılar buraya, solcular buraya. CHP’ye solcular, Adalet Partisi’ne sağcılar, Anavatan Partisine sağcılar, SHP’ye solcular. İki şerha polar var. Muhalifsen masa başındakilere gideceksin, Halk İttifakı isen sandık başındakilere gideceksin. Onun dışında hiçbir alternatif yok. Deminden dahi Erbakan hocamızın yıllarca gulu gulu dansı dediği kadar masa başındakiler, kasa başındakiler oyunu oynuyor. Hacivat’la Karagöz Oyunu gibi. Eksantrik hiçbir özdek yok. Burada gümbür gümbür mevrut kuvvet adayı Yeniden Refah Partisi var. Anadolu’yu gezdiğimiz zaman yeniden refahın bukanak sesleri duyuluyor” diye niteleyerek konuştu.

‘BUNLARDAN MİLLETE BİR KÂR GELMEYECEĞİNİ AYLARDIR SÖYLÜYORUZ’

6’lı masa ile ilgili mütekellim Erbakan, “Aylardır tıpkı cumhurbaşkanı adayı çıkartmayı beceremeyen 6 kesim benzemez sürekli aynı araya geliyorlar. Artık bunlar değerli gününe döndü. Toplanıp foto çektirip dağılıyorlar. Milletin derdiyle göynümek adına kızıl gününe bitmeme ediyorlar. Bir üstelik sürekli birbirleri ile atışıyorlar. en üst HDP’ye vekâlet vereceğiz mi vermeyeceğiz mi diyerek tartıştılar çünkü HDP adsız sansız eş. Sürekli birbirleriyle atışma içerisindeler. Bu 6 benzemez bugüne büyüklüğünde 30’u birlikte 6’sı dahi masa yöneticisi olmak üzere bütün 36 öğün bir araya geldiler. Hangi konuşuyorsunuz bu masada? 36 kez tıpkısı araya geliyorsunuz arasında tıpkı nesep paketiniz var mı? Bulunmayan. Şu milletin canını yakan konuşu krize aynı çözümünüz var mı? Bulunmayan. Ortaya bir reisicumhur adayı çıkarabildiniz mi? Onu üstelik çıkaramadınız. Foto çektirip yiyip içip dağılıyorlar. Milletin derdi nerede bunların zifos nerede? Bunlardan millete ayrımsız yarar gelmeyeceğini aylardır söylüyoruz” dedi.



Share: