DÜRÜST Parti Cahillik Kolları Başkanı İnan, Bingöl’de partililerle benzeri araya geldi

SELIM Parti Toyluk Kolları Başkanı Eyyüp Değer İnan, Bingöl’birlikte partililerle görüştü.

SELIM Tümen İl Başkanlığı’nda planlı programda konuşan İnan, Bingöl’birlikte gençlerle buluşmaktan âlem mutlu olduğunu söyledi.

YANLIŞSIZ Fırka Bilgisizlik Kolları’nın 1,5 milyon organ sayısıyla genişlik ateş parçası teşkilatlardan olduğunu belirten İnan, bir nice ismin bilgisizlik teşkilatında yetişerek ülkeye çok yüce bakım verdiğini anlatım etti.

İnan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Özellikle Bingöl’dahi ve bölgemizde Zaza ve Kürt gençlerin partisinin AK Parti olduğunu 2023 seçimlerinde bütün bu arada ifşa etmek zorundayız. İlk sefer benzeri şef daha çok ve dedi kim; ‘Ben gençlerle posta yürüyeceğim, gençlerle bu mücadelemi sürdüreceğim, bu mücadeleyi gençlerle birlikte neticelendireceğim.’ Tığ bunun kazanımını hangi antlaşma gördük? 15 Orak Ayı gecesi. O günlerde gençlere hangi diyorlardı? Gençler siyasetle, yurt meseleleriyle ilgilenmez. Amma o gün Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerle birlikte öğün yürümesinin tıpkısı neticesi adına bu ülkenin gençleri memleketine, demokrasisine, bayrağına cemaat artık. ve o zaman tığ Türkiye’deki çarpış dönemlerini, vasilik dönemlerini, herhangi bir soy antidemokratik süreçleri bile tarihin karaca çöplüklerine yolladık. O nedenle karşımızdaki ‘Millet İttifakı’nın özetle karşılığı ‘zillet ittifakı’dır. Yıldırı örgütlerinden, seçme makule antidemokratik kuruluşlardan ara sınav alamadıklarından ufuk daha cumhurbaşkanı adaylarını bile açıklayamadılar. Bizim adayımız mahsus, yekpare şeffaflıkla Cumhur İttifakı olarak Recep Tayyip Erdoğan.”

SELIM Fırka’nin istikametini milletin ve gençlerin belirlediğini dile getiren İnan, AK Fırka’nin masa başında kurulan bire bir parti olmadığını belirtti.

İnan, “Terör örgütlerinden sipariş kayran ayrımsız öğür değiliz, aramızdaki esas ayırt bu. O nedenle partimize, liderimize sahip hayat dönemidir. ve bu kazanımlara erbap çıktıkça inşallah 2053’lere çokça henüz farklı bir mücadeleler içerisinde gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Programa, Bingöl Şehremini Erdal Arıkan, SELIM Tümen İl Başkanı Haşim Sağlar, DOĞRU Tümen Bingöl Cahillik Kolları Başkanı Ömer Katkay ve partililer katıldı.



Share: