1071 Malazgirt Spor Kulübü heyetinden emniyete müzakere

Muş’un Malazgirt ilçesinde hayatiyet gösteren 1071 Malazgirt Spor Kulübü heyeti, İlçe Güven Müdürü Serhan Türk’ü makamında görüşme etti.

Muş’ta yapılan futbol müsabakalarında Malazgirt ilçesini kaşkariko fail 1071 Malazgirt Spor Kulübünün Başkanı İsmail Türeli ve Başkan Yardımcısı Necdet Köker’i makamında akseptans eden İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, ziyaretten sevinme duyduğu dile getirdi. Muş’ta yapılan futbol müsabakalarında tarihi Malazgirt ilçesini bu sezon da Süper Amatör Ligde desise edecek olan 1071 Malazgirt Spor Kulübüne başarı dileklerini ileten Güvenlik Müdürü Türk, “Sporun gelişigüzel türü gençlerimizi her tür elem alışkanlıklardan ırak tutuyor. Bizde Malazgirt ilçemizde yapılan seçkin makule spora sonuna büyüklüğünde desteklerimizi veriyoruz ve destek vermeye bitmeme edeceğiz” dedi.

Muş ve ilçelerinde yapılacak futbol müsabakalarında tarihi Malazgirt ilçesini bu sezon de Süper Idmansız Ligde düzen edecek olan 1071 Malazgirt Spor Kulübüne verdikleri desteklerden çevre teşekkür fail Başbuğ Türeli, amaçlarının ilçedeki gençleri temas kalem keder alışkanlıklardan yüklenmek olduğunu söyledi.

Komutan İsmail Türeli, 1071 Malazgirt Spor Kulübünün adının yazılı olduğu flamayı Inanma Müdürü Türk’te dürü etti. – MUŞ

Share: